Mohair Blend Slevveless Poncho Giamba Giambattista Nwt Aw17 Jurk Valli Sweater KTl1c3FJ

Beschrijving

 

4 oktober 2014, op Werelddierendag, vond de feestelijke presentatie plaats van het boek Meliefje, Meliefje, wat wil je nog meer. Deze bundel is door schrijfsters Roos Boum en Sylvia de Witt samengesteld, geïnspireerd door het schrijversvak en hun liefde voor dieren. Ze zochten er een kleinschalig goed dierendoel bij, waar niet alleen huisdieren maar ook de vaak vergeten industriedieren onderdak vinden. Met als resultaat dat zowel samenstellers als de bekende Nederlanders en Belgen die het boek met verhalen en gedichten gevuld hebben, er belangeloos aan meewerken, voor het uitgekozen goede dierendoel Stichting Melief!!

Pas toen het idee al aan uitwerking toe was, werden wij benaderd en natuurlijk vinden we het een enorme eer en zijn we heel trots dat zoveel mensen samen zoiets positiefs voor de dieren bij Melief willen betekenen.

De verhalen, columns en gedichten, met een lach, traan en een denkrimpel, over honden, katten, paarden en nog veel meer dieren zijn geschreven door 28 auteurs. Ze zullen vele harten raken. Michael Berg begint zijn verhaal met: Sommige beesten veranderen mensenlevens. Een waarheid als een koe! Daarnaast kunnen mensen ook het leven van een dier voorgoed veranderen. En met de aanschaf van deze ‘ode aan het dier’ krijgen vele dieren, doordat de opbrengst naar Melief gaat, een tweede kans.

Khaki40 RNwt voor herenjulianLight Sportjas Robert Graham 5q3A4RjL

De titel Meliefje, Meliefje, wat wil je nog meer is afgeleid van het lied Vluchten kan niet meer van Annie M.G. Schmidt. Een prachtig lied dat nog altijd actueel is en staat voor het zoeken naar een betere wereld. Een lied dat rechtstreeks doorgetrokken kan worden op de dieren bij Stichting Melief, ontsnappen aan hun leed, vluchten, konden deze dieren niet meer…

De auteurs van de verhalen en gedichten zijn Aefke ten Hagen, Annemarie Postma, Bob Van Laerhoven, Charlotte Mutsaers, Els Basten, Felicita Vos, Gert-Jan van den Bemd, Jean-Paul Colin, Judith Visser, Karen Soeters, Kees van Kooten, Linda Jansma, Marcel Vaandrager, Marianne Thieme, Marlen Beek-Visser, Martin Gaus, Melissa Skaye, Mensje van Keulen, Michael Berg, Miriam Guensberg, Mirjam Hildebrand, Netty van Kaathoven, Roos Boum, Roos Vonk, Susan Smit, Sylvia de Witt, Thomas Olde Heuvelt en Tine Hertmans.

De bundel is een prachtig gebonden boek (met leeslintje!) met bij ieder verhaal of gedicht een foto van de auteur met zijn of haar dier.

heren M maatInt katoengrijs6d4a746 Driekwart jas jas rCoWxdBe

 20,004885381285804 ToteStylemn69056wht 4885381285804 MondaniLorenlarge MondaniLorenlarge ToteStylemn69056wht White 4885381285804 MondaniLorenlarge ToteStylemn69056wht MondaniLorenlarge White White cl3TFK1J

Gerelateerde producten