Mens Northwest Black Brown Sandals and Kenya door P0wn8Ok

Beschrijving

 

4 oktober 2014, op Werelddierendag, vond de feestelijke presentatie plaats van het boek Meliefje, Meliefje, wat wil je nog meer. Deze bundel is door schrijfsters Roos Boum en Sylvia de Witt samengesteld, geïnspireerd door het schrijversvak en hun liefde voor dieren. Ze zochten er een kleinschalig goed dierendoel bij, waar niet alleen huisdieren maar ook de vaak vergeten industriedieren onderdak vinden. Met als resultaat dat zowel samenstellers als de bekende Nederlanders en Belgen die het boek met verhalen en gedichten gevuld hebben, er belangeloos aan meewerken, voor het uitgekozen goede dierendoel Stichting Melief!!

Pas toen het idee al aan uitwerking toe was, werden wij benaderd en natuurlijk vinden we het een enorme eer en zijn we heel trots dat zoveel mensen samen zoiets positiefs voor de dieren bij Melief willen betekenen.

De verhalen, columns en gedichten, met een lach, traan en een denkrimpel, over honden, katten, paarden en nog veel meer dieren zijn geschreven door 28 auteurs. Ze zullen vele harten raken. Michael Berg begint zijn verhaal met: Sommige beesten veranderen mensenlevens. Een waarheid als een koe! Daarnaast kunnen mensen ook het leven van een dier voorgoed veranderen. En met de aanschaf van deze ‘ode aan het dier’ krijgen vele dieren, doordat de opbrengst naar Melief gaat, een tweede kans.

met sluiting mouwen Wit Check Nova Burberry Brit korte Zwart Heren poloshirt O8nwk0P

De titel Meliefje, Meliefje, wat wil je nog meer is afgeleid van het lied Vluchten kan niet meer van Annie M.G. Schmidt. Een prachtig lied dat nog altijd actueel is en staat voor het zoeken naar een betere wereld. Een lied dat rechtstreeks doorgetrokken kan worden op de dieren bij Stichting Melief, ontsnappen aan hun leed, vluchten, konden deze dieren niet meer…

De auteurs van de verhalen en gedichten zijn Aefke ten Hagen, Annemarie Postma, Bob Van Laerhoven, Charlotte Mutsaers, Els Basten, Felicita Vos, Gert-Jan van den Bemd, Jean-Paul Colin, Judith Visser, Karen Soeters, Kees van Kooten, Linda Jansma, Marcel Vaandrager, Marianne Thieme, Marlen Beek-Visser, Martin Gaus, Melissa Skaye, Mensje van Keulen, Michael Berg, Miriam Guensberg, Mirjam Hildebrand, Netty van Kaathoven, Roos Boum, Roos Vonk, Susan Smit, Sylvia de Witt, Thomas Olde Heuvelt en Tine Hertmans.

De bundel is een prachtig gebonden boek (met leeslintje!) met bij ieder verhaal of gedicht een foto van de auteur met zijn of haar dier.

Moto leer Moro gespen Boots Testa dames 37 suede 7 Fiorentini Baker bruin 2HWD9IE

 20,00Cowboy B leren Westernlaarzen Sz 1012 10 Justin Struisvogel Heren Brown Smooth 35Rqc4AjL

Gerelateerde producten