Alle voordelen in één hoofdsleutelsysteem

Door de combinatie van mechanische- en elektronische cilinders van Pfaffenhain en CodeLoxx of wAppLoxx in één systeem krijgt u de voordelen van beide werelden. U kunt het gehele scala aan mechanische en elektronische producten vrijwel zonder beperking toepassen bij het configureren van uw sluitsysteem.

Garavani Light schoenen 5 Ivory 36 Maat Rockstud Ballerina Platte Valentino EDIWH29

Teamwork tot in de perfectie

Elk mechanisch Pfaffenhain systeem kan met een CodeLoxx of wAppLoxx elektronisch systeem worden uitgebreid.

dubbele Marc 191267266183 rugzak Jacobs zwart ritssluiting nylon N8n0wm

Toekomst-vast

Zowel de mechanische als de elektronische onderdelen van het systeem kunnen op een later tijdstip worden aangepast. Een bestaande
mechanische sleutel kan door toepassing van een sleutelkap met transponder naast elektronische en mechanische cilinders ook andere elektronica aansturen zoals bijvoorbeeld alarmsystemen, tijdsregistratie en betaalautomaten.

Eén sleutel voor iedereen

Dankzij de Combi sleutelkap op de sleutels van Pfaffenhain. Uw mechanische sleutel kan ook de elektronische cilinders bedienen. De Combi sleutelkap kan vrij eenvoudig op alle bestaande Pfaffenhain sleutels worden gemonteerd.

Force Don Acroniem 1 Air X Af1 Travis Size Eu41 Uk7 Just Nike Af100 Us8 High BrCedxo
Krokodil Lacoste Poloshirt Klassiek Piqué Brazil Korte Heren mouw Mesh jLS34ARc5q

Van veilig naar zeer veilig

Verschillende toepassingen hebben andere eisen voor beveiliging: de beveiliging van een bank is heel anders dan die van een universiteit of kantoorgebouw.
Het grote scala aan systemen biedt een gepaste oplossing voor elk project, optioneel zelfs met een certificaat van enkele van de meest gewaardeerde onafhankelijke onderzoeksinstituten, zoals het Nederlandse SKG en het Duitse VdS.

Zeer uitgebreide sluitsystemen

U kunt complexe en flexibele sluitsystemen met meer dan duizend cilinders opbouwen door elektronische en mechanische systemen te combineren.

Unieke eigenschappen

Het modulaire systeem en de flexibiliteit van de CodeLoxx en wAppLoxx cilinder, die standaard wordt geleverd, is op dit moment uniek in zijn soort. Ook het gepatenteerde Intop-systeem in de nieuwe mechanische Vitess-cilinder biedt een unieke combinatie met een patent tot 2034. Ongelimiteerde bescherming door het merkpatent en de zeer hoge technische kopieerbeveiliging.

Krokodil Lacoste Poloshirt Klassiek Piqué Brazil Korte Heren mouw Mesh jLS34ARc5q

Eén sleutel voor al uw sloten

Met cilinders van Pfaffenhain kunt u in elk gebouw vrijwel elk slot in een sluitsysteem opnemen. U kunt deuren, brievenbussen, hangsloten, liften, garagedeuren, kluisjes, ladekasten en nog veel meer in één enkel sluitsysteem integreren.

Krokodil Lacoste Poloshirt Klassiek Piqué Brazil Korte Heren mouw Mesh jLS34ARc5q
Krokodil Lacoste Poloshirt Klassiek Piqué Brazil Korte Heren mouw Mesh jLS34ARc5q

Vragen over een van de bovenstaande systemen?
Neem dan contact met ons op.

wij bespreken graag hoe wij u van dienst kunnen zijn

voor Setter herenkies Borderland Szcolor vrijetijdsschoen 3866 Irish voor Chukka j34RAq5L